Juraj dentálny hygienik

 

Máte záujem o školenie pod mojím vedením? 

 

Už niekoľko rokov pôsobím ako lektor na teoretických, ale aj praktických kurzoch vhodných najmä pre dentálnych hygienikov. Ponúkam školenia pre súčasných aj budúcich študentov dentálnej hygieny, kde sa snažím účastníkom poradiť ako zlepšiť efektivitu ošetrenia pacientov.  


Pokiaľ už pracujete ako DH a chceli by ste sa dozvedieť ako postupovať pri ošetrení parodontologických pacientov vo svojej ambulancii, máte záujem zlepšiť svoju prácu pri subgingiválnom ošetrení, alebo plánujete otvoriť vlastnú ambulanciu dentálnej hygieny, tak sledujte môj web. Prípadne mi môžete poslať otázky na nižšie uvedené kontakty.

Ste zubný lekár ktorý má parodontologických pacientov v aktívnej fáze?


Ponúkam Vám možnosť spolupráce pri riešení ich stavu. Viac ako 8 rokov sa venujem najmä ošetrovaniu pacientov s parodontitídou. Spoločne vieme u týchto klientov dosiahnuť stabilizovaný stav bez aktívnych parodontálnych vačkov.


V závislosti od stavu pacienta volím po konzultácii s ošetrujúcim stomatológom postupy ošetrenia, ktoré vedú k dlhodobému udržaniu zubov v jeho ústnej dutine. 


Disponujem moderne vybavenou ambulanciou. Vďaka ručným nástrojom vysokej kvality viem poskytnúť pacientom nadštandartné ošetrenie. Samozrejmosťou je aj prístrojové vybavenie ktorého súčasťou je ultrazvukový odstraňovač kameňa s ohrevom vody a air-flow so supra aj subgingiválnymi koncovkami.


Štandardom je tiež ošetrovanie pacientov so zväčšením (lupovými okuliarmi). Zároveň mám možnosť použiť pri práci stomatologický mikroskop.





Ponúkam Vám profesionálne brúsenie ručných nástrojov.


V prípade, že Vaše nástroje potrebujú prebrúsiť, ale netrúfate si na to sami, máte možnosť využiť moje služby. Nabrúsim Vám akýkoľvek druh ručných nástrojov, či už ide o Graceyho kyrety, alebo univerzálne škrabky. Kyrety odosielam pripravené k okamžitému použitiu ihneď po doručení.